Conflict izbucnit in trafic, in zona Punctelor Cardinale din Timisoara, aplanat de politistii locali. Unul dintre soferii implicati a folosit si un spray lacrimogen

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Rutiera au intervenit, in cursul zilei de ieri, in jurul orei 15, la un scandal izbucnit in trafic, in zona Punctelor Cardinale din Timisoara.


Politistii locali au observat ca are loc un conflict intre mai multi participanti la trafic, iar la aparitia patrulei, persoanele in cauza au incetat, dar, pentru ca acuzau stari de rau, a fost solicitat un echipaj SMURD pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Cei in cauza au fost identificati in persoana lui F.D.I., de 27 de ani, din Resita, F.S.F., de aceeasi varsta, tot din Resita, si U.P.D.V., de 18 ani, din localitatea Giroc, Timis.

Acesta din urma a fost transportat la spital deoarece acuza dureri de gat. Tot asupra acestuia a fost gasit si un spray iritant-lacrimogen pe care a declarat ca l-a folosit pentru a se apara. Cei in cauza au fost sanctionati cu cate 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru provocare si participare la scandal si au fost predati Sectiei 1 Politie pentru continuarea cercetarilor. (Politia Locala Timisoara, Compartiment Relatii Publice)

Leave a Reply