Noi mesaje false trimise in numele ANAF, prin care contribuabilii persoanele fizice sunt notificati cu privire la presupuse datorii

ANAF atrage atentia asupra unei noi campanii de emailuri false, transmise in numele institutiei. Fiscul atrage atentia contribuabililor ca nu transmite informari prin email persoanelor fizice.


Institutia atentioneaza ca persoane fizice le este transmisa in mod fals o „Nota informativa” prin care sunt instiintati cu privire la o presupusa datorie. Li se comunica faptul ca este necesara plata pentru evitarea executarii silite si a valorificarii bunurilor.

Mesajele sunt transmise, de aceasta data, de la adresa de e-mail valorificare@anaf.pro. Atragem atentia ca aceastã adresã de e-mail NU apartine ANAF si nu trebuie sã dati curs solicitarilor!

Reamintim contribuabililor ca ANAF nu informeaza contribuabilii despre creante prin email, informatiile privind situatia fiscala proprie, somatiile, alte instiintari sunt comunicate securizat fie prin SPV, fie prin Posta Romanã cu confirmare de primire”, transmite ANAF.

Pentru informatii fiscale cu caracter general contribuabilii pot apela CALL CENTER ANAF la numarul 031.40.39.160.

Leave a Reply