Weekend festiv la Iulius Town Timisoara: petrecere inedita la MINA Pop-Up, spectacol de dans contemporan, teatru de papusi si demonstratii militare (P)

Sfarsitul de saptamana este marcat in Iulius Town cu muzica, dans, dar si cu ateliere interactive si demonstratii spectaculoase. MINA Pop-Up si Le Petit au pregatit o petrecere imersiva, cu proiectii inedite si muzica live. Show-ul de dans contemporan „Influente” va aduce in fata spectatorilor momente pline de emotie, Ziua Armatei Romaniei va fi sarbatorita alaturi de militarii Brigazii 18 ISR „Decebal” din Timisoara, iar Teatrul de Papusi revine cu o noua poveste pentru cei mici.


Cei care vor sa experimenteze o petrecere care ii va transporta intr-o alta lume sunt asteptati vineri la MINA Pop-Up, expozitia itineranta aflata in parcarea UBC 0. De la ora 21, Multiverse Party va imbina muzica si dansul, cu proiectii uimitoare care prezinta frumusetea diversa a Pamantului.

De la peisajele vibrante ale diferitelor continente, pana la privelisti uluitoare ale spatiului cosmic si ale universului, pregateste-te sa pornesti intr-o calatorie vizuala ca nimeni altul. La platane vor fi DJ-ii Yazz Min, Tiago Cruz si Big P. Accesul se face pe baza de bilet, ce poate fi achizitionat de pe site-ul Live Tickets. Mai multe informatii puteti afla pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

In Iulius Mall, zona Atrium, duminica, de la ora 19, va avea loc spectacolul de dans contemporan „Influente”, care isi propune sa aduca in fata publicului „drumul” pe care fiecare persoana ajunge sa il parcurga pentru a-si descoperi propria identitate.

Accesul la eveniment este gratuit. Proiectul este implementat de Asociatia Unfold Motion si face parte din Programul cultural national „Timisoara Capitala Europeana a Culturii in anul 2023″.

Sambata si duminica, in intervalul orar 10 – 20, in Iulius Gardens celebram Ziua Armatei Romaniei. Vor avea loc mai multe demonstratii de alpinism si coborari in rapel de pe cladirea Iulius Mall, in zona restaurantului @Fabrika, sustinute de militarii Brigazii 18 ISR „Decebal” din Timisoara. Duminica, intre orele 11 – 12, un elicopter al armatei va survola peste Iulius Town.

Teatrul de Papusi revine si in aceasta duminica in food court, unde cei mici sunt invitati, de la ora 11, sa vada povestea „Ratusca cea urata”. Vino impreuna cu cei dragi si descoperiti evenimentele din Iulius Town Timisoara!

(Iulius Town, Departament PR, Consuela Dobos)

 

 

Leave a Reply