Regele rachiei din Banat, Ionut Nasleu, audiat la Judecatoria Timisoara intr-un nou litigiu cu jurnalista Iulica Ardelean

Judecatoria Timisoara a lasat in pronuntare, pentru termenul din 30 octombrie, dosarul nr. 40186/325/2023, care are ca obiect o actiune in raspundere delictuala si-i are ca protagonisti pe jurnalista Iulica Ardelean, fosta sotie a discretului reporter de teren Dragos Bota, si fostul director al SC Piete SA, Ionut Nasleu.


Cererea de chemare in judecata a fost inregistrata la finalul anului trecut, mai exact in data de 11.12.2023, cand Iulica Ardelean, proprietara portalului de stiri deBanat.ro, s-a simtit calomnita intr-un text critic postat de Ionut Nasleu pe pagina sa de Facebook.

De altfel, ieri, in timpul audierii sale la Judecatoria Timisoara, Ionut Nasleu a fost intrebat in mod obsesiv de catre reclamanta Iulica Ardelean, de ce o jigneste public, referindu-se la greutatea sa corporala, in conditiile in care, in urma cu mai multi ani, si el depasise cu mult standardul unui corp armonios.

Se pare ca mesajul sfichiuitor postat pe retelele de socializare a fost declansat de o decizie a instantelor de judecata, din 18.09.2023, intr-un dosar inregistrat tot de Iulica Ardelean, care au decis ca firma SC Cazanaria Obrejana SRL sa devina tert poprit pana cand debitorul Ionut Nasleu ii achita o suma de bani creditorului Iulica Ardelean.

Reamintim ca, in 20.01.2022, Ionut Nasleu a fost condamnat la inchisoare si plata unor daune in cuantum de 25.000 de euro catre Dragos Bota si sotia lui de atunci, Iulica Ardelean, intr-un dosar in care a fost acuzat de santaj la adresa celor doi jurnalisti. (G.I.)

Leave a Reply