Valer Kovacs, tot mai departe de revenirea in politie! Tribunalul Timis a respins cererea fostului politist de suspendare a actului prin care a fost dat afara din sistem

Tribunalul Timis a pronuntat un prim verdict in batalia juridica declansata de fostul politist Valer Kovacs, de la Brigada Autostrazi, cu Inspectoratul General al Politiei Romane si Ministerul Afacerilor Interne, care vizeaza anularea deciziei de destituire din functie si revenirea in politie.


Desi s-a proclamat, deja, viitorul ministru de Interne, care-i va trimite dupa gratii pe toti borfasii tarii, Valer Kovacs a suferit, in mod neasteptat, o prima infrangere.

Judecatorii Tribunalului Timis nu s-au lasati intimidati de retorica agresiva a fostului politist, care va candida la alegerile parlamentare pe listele AUR, si au refuzat sa suspende executarea actului administrativ prin care a fost concediat din politie.

„Respinge, ca neintemeiata, cererea formulata de reclamantul Kovacs Valer Sandor, in contradictoriu cu paratii Inspectoratul General al Politiei Romane si  Ministerul Afacerilor Interne, avand ca obiect suspendare executare act administrativ. Respinge cererea reclamantului de obligare a paratilor la plata cheltuielilor de judecata. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare”, se mentioneaza in Hotararea 808/2024 din 15.10.2024.

„Valer Kovacs va fi surpriza alegerilor parlamentare din decembrie”, anticipeaza Florin Kovacs, aparatorul fostului politist, convins ca in ranita oricarui caporal se afla bastonul de maresal. (G.I.)

Leave a Reply