UDMR Timis a depus dosarele cu lista candidatilor la alegerile parlamentare. Andras Molnar: “Sunt cu totii oameni cu adevarat banateni”

Uniunea Democrata Maghiara din Romania, filiala Timis, a depus, marti, 15 octombrie, dosarele cu lista candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.


Pe liste se regasesc atat oameni cu experienta cat si tineri cu ambitie din comunitatea maghiara din Banat.

Lista pentru Camera Deputatilor este deschisa de presedintele filialei judetene, András Molnár, avocat, fost subprefect, fiind urmat de Sipos Ilona, Kádár György, Tamási Emese, Kaba Gábor, Demeter Zsolt, Sargan Jozsef, Dénes Ildikó, Kiss Zsolt, Virág Eduárd, Pongrácz Sándor, Molnár Attila si Ienei Csaba.

Lista candidatilor pentru Senatul Romaniei este deschisa de Ihász János, urmat de Farkas Imre, Pastean Erika, Halász Ferenc, Kapor Éva si Kapor Antonius.

„Am inregistrat dosarele cu lista candidatilor pentru alegerile parlamentare. Candidatii propusi de UMDR Timis sunt cu totii oameni cu adevarat banateni. Impartasim aceleasi valori, luptam pentru aceleasi idei. Scopul nostru este sa obtinem rezultatele bune de la alegerile locale si sa castigam mandat”, a declarat András Molnár, la iesirea din sediul Biroului Electoral Judetean. (UDMR Timis)

Leave a Reply