Candidatii PNL Timis, lansati oficial in cursa alegerilor parlamentare! Marilen Pirtea: „Ne propunem sa ducem in Parlamentul Romaniei doi senatori si patru deputati”

Liberalii din Timis au anuntat, azi, listele de candidati la alegerile parlamentare din luna decembrie, fiind depuse la Biroul Electoral Judetean nu mai putin de 46.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturilor celor alesi de filiala, la Camera Deputatilor si Senat.


Pentru liderul filialei, alegerile vor aduce o noua configuratie a vietii politice romanesti. El spune ca partidul a propus o lista echilibrata de candidati, despre care a spus, desigur, numai lucruri frumoase.

Am depus astazi impreuna cu colegii mei listele de candidati ale Partidului National Liberal filiala Timis la Biroul Electoral Judetean pentru alegerile parlamentare, Camera deputatilor si Senat insotite de aproape 46.000 de semnaturi.

Pentru noi, alegerile parlamentare sunt extrem de importante, nu numai pentru ca vor da noua configuratie politica a Romaniei, dar sunt importante si pentru judet, pentru fiecare colectivitate din judet si pentru judet in ansamblul lui.

Am reusit, cred, sa propunem liste echilibrate, liste care contin oameni cu multa experienta, oameni dedicati, oameni cu viziune in toate zonele profesionale, ca sa fim cat mai bine reprezentati in comisiile parlamentare, dar, pe de alta parte, sigur, cu multa experienta in zonele care activeaza, in invatamant – domnul rector Pirtea, in administratia locala – domnul primar Cozarov, in administratia de nivel judetean si ca reprezentant al Guvernului in teritoriu, intr-o perioada foarte delicata – doamna Onet si, sigur, domnul viceprimar Tabara la nivelul municipiului Timisoara.

Pentru noi a fi in Parlamentul Romaniei nu inseamna numai a legifera in Parlament si, asa cum spuneam, reprezinta un prilej de a ajuta judetul in tot ceea ce inseamna dezvoltarea infrastructurii, atargerea fondurilor europene si am convingerea ca cei care ne vor vota nu vor regreta faptul ca au dat un vot de incredere reprezentantilor Partidului National Liberal”, a declarat Vasile Blaga, odata cu depunerea documentelor.

Blaga va fi primul pe lista pentru Senat, in timp ce Marilen Pirtea e primul la Deputati. El nu a uitat sa puna o vorba si despre seful Nicolae Ciuca, care, in opinia sa, va castiga functia de presedinte al Romaniei.

Un nou inceput de mandat, un nou inceput pentru PNL Timis, cu sperante, cu ganduri, cu visuri si cu planuri care tintesc foarte sus. Ne propunem sa castigam presedintia Romaniei prin domnul presedinte Nicolae Ciuca, iar noi aici, la Timis, sa ducem in Parlamentul Romaniei doi senatori si patru deputati.

Luptam pentru cetateni, pentru educatie, pentru cultura, pentru infrastructura, pentru administratie, pentru antreprenoriat pentru ca avem nevoie de antreprenori romani aici in judetul Timis si in toata tara, suntem un judet dezvoltat, luptam intr-o Uniune Europeana a regiunilor si in Europa Regiunilor, regiunea de vest, regiunea Timis sa fie una bine reprezentata, nu doar la nivel administrativ si politic si la nivel de bunastare, de progres si de siguranta.

Si cred ca aceasta echipa a PNL Timis, din care fac parte, dupa cum vedeti, cu doamne si domni, sa fie una care sa convinga cetatenii, sa le dea acea incredere si speranta pentru ceea ce va urma bun pentru judetul Timis”, a fost discursul de depunere a listelor, pentru Marilen Pirtea, presedintele interimar al PNL Timisoara.

Pe listele parlamentare apare si fostul prefect de Timis, Liliana Onet, o surpriza pentru unii, mai ales din afara partidului.

„Ma simt onorata ca fac parte din aceasta echipa. Suntem o echipa puternica, o echipa unita si, cu siguranta, impreuna vom lupta pentru interesele judetului Timis, dar si pentru a face legi bune in Parlamentul Romaniei. Multumesc colegilor mei din PNL Timis pentru nominalizare si cred ca impreuna vom avea un rezultat foarte bun la nivelul judetului Timis”, a declarat fostul subprefect Liliana Onet. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply