VIDEO / Candidatii USR Timis, lansati oficial in cursa alegerilor parlamentare! Catalin Drula: “Ii chem pe timiseni alaturi de noi ca pe 1 decembrie sa dea un vot de incredere USR”

Listele USR Timis pentru Camera Deputatilor si Senat sunt deschise, dupa cum a anuntat filiala timiseana in conferinta de presa sustinuta la Palatul Administrativ, de fostul presedinte al USR Catalin Drula, deputat de Timis, si secretarul general al filialei judetene, Sorin Sipos.


Am venit cu o echipa puternica si credem ca schimbarea inceputa la Timisoara trebuie adusa si la Bucuresti. Este o echipa cu care vrem sa aducem valorile Banatului in parlamentul Romaniei, o echipa cu care speram sa primim increderea timisenilor in decembrie si cu care ne vom bate si mai mult pentru o Romanie si pentru un Banat puternic, pentru ca banii sa ramana in Timisoara, in Timis”, a spus Dominic Fritz, presedintele USR Timis, care a spus ca si-ar dori ca „doua treimi din impozitele platite de timisoreni si timiseni sa ramana acasa”.

Catalin Drula, deputat in functie, ocupa prima pozitie pe lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce pe locul secund se afla economista Paula Romocean, presedinte al USR Timisoara, care a reusit in mandatul ei de consilier local sa ajute proprietarii de case istorice sa reabiliteze mai usor fatadele cladirilor.

Pozitia a treia este ocupata de IT-stul Vlad Sendroiu, liderul grupului consilierilor judeteni USR in Consiliul Judetean Timis, vicepresedinte USR Timis si membru fondator USR Timis.

Orice runda de alegeri este despre speranta. Nu mergem la vot doar ca sa trimitem niste oameni acolo, doar ca sa schimbam cand pe unii cand pe altii. Speranta de mai bine este o inlaturare a PSD-PNL. Ar fi un dezastru ca guvernarea sa continue cu aceasta alianta, au facut rau in toate domeniile, a sugrumat mediul privat. Scorul electoral conteaza. Ii chem pe romani sa ne dea un mandat cat mai puternic in Parlamentul Romaniei. Fiecare vot ne ajuta sa intram intr-o guvernare si sa aducem acele idei din programul lui Elena Lasconi. Ii chem pe timiseni alaturi de noi ca pe 1 decembrie sa dea un vot de incredere USR”, a spus Catalin Drula.

Intrebat daca candidata aflata pe pozitia a doua pe lista pentru Senat, Alina Girbea, este ruda cu el, Drula a raspuns ca este o jignire pentru el „sa fie asociat in grad de rudenie cu persoane de pe listele la Senat. Este o chestiune personala”.

Pe lista candidatilor la Senat sunt Sorin Sipos, vicepresedinte USR Timis, membru fondator al filialei USR Timis si coordonatorul celor doua campanii castigatoare ale lui Dominic Fritz. Pe locul al doilea se afla politologul Alina Girbea, proaspat transferata din filiala USR Diaspora si candidata USR la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Este urmata de Erwin Floroni, presedintele filialei USR Lugoj si fostul candidat la Primaria Lugoj. La precedentele alegeri parlamentare, in 2020, USR Timis a obtinut trei locuri in Camera Deputatilor si un loc in Senat. (I.P.)

Leave a Reply