Midnight Market on Fire / Piata de la Miezul Noptii, la AgroVillage a USV Timisoara (P)

Piete24 si Universitatea de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” organizeaza a treia editie a Midnight Market on Fire, la AgroVillage USV, in calea Aradului nr. 119, de la ora 19.


Acest concept inovator este dedicat exclusiv producatorilor si artizanilor locali din Banat.

Midnight Market, cu decorurile sale fascinante si atmosfera vibranta, aduce in prim-plan elementul foc. Este un eveniment nocturn care reuneste vanzatori, artisti si gurmanzi intr-un cadru urban unic.

A treia editie a acestui eveniment promite sa fie si mai spectaculoasa, oferind o gama diversificata de produse, activitati si experiente pentru toti participantii. Midnight Market on Fire promite o seara plina de descoperiri, socializare si distractie, intr-un mediu sigur si primitor.

“Va invitam sa traiti experienta unui eveniment nocturn alaturi de producatori, artizani si mestesugari, incepand cu ora 19:00. Va fi o noapte incendiara, cu foc, artificii, dovleci decorativi, muzica si voie buna!”, indeamna Catalina Jahn, initiatoarea evenimentului.

“Ne dorim incurajarea desfacerii produselor locale si regionale, de calitate, astfel incat sa promovam autenticitatea, diversitatea gastronomica, mestesugurile si munca producatorilor autohtoni banateni”, a concluzionat rectorul USV, prof. Cosmin Popescu. (Comunicat Piete24)

Leave a Reply