Politistii locali din Timisoara, invatati de ofiterii DGA cum sa refuze spaga / VEZI unde se pot depune sesizarile anticoruptie

Ofiterii de prevenire din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Timis din cadrul DGA au desfasurat, in data de 10 octombrie, la invitatia Politiei Locale Timisoara, o activitate de educatie pentru promovarea integritatii, la sediul acestei institutii din municipiul Timisoara.


La activitate au participat 40 de lucratori din cadrul Politiei Locale Timisoara, carora li s-au prezentat informatii referitoare la competentele Directiei Generale Anticoruptie, la faptele de coruptie si consecintele implicarii in astfel de fapte, in scopul promovarii unui comportament integru in randul acestora.

De asemenea, politistilor locali li s-au comunicat informatii ce tin de valorile profesionale, precum si diverse aspecte din domeniul eticii organizationale.

La finalul activitatii, participantilor le-au fost prezentate aspecte legate de atitudinea ce trebuie avuta in situatia in care sunt implicati sau iau cunostinta despre savarsirea unor fapte de coruptie si ca au la dispozitie numarul Call-center anticoruptie 0800.806.806, care poate fi apelat gratuit din orice retea mobila sau fixa.

La nivelul judetului Timis, eventualele sesizari pot fi formulate la numarul de telefon/fax al Serviciului Judetean Anticoruptie Timis – 0256.220.330, la sediul serviciului din municipiul Timisoara, Bd. C.D. Loga, nr. 20, si prin email la adresa timis.dga@mai.gov.ro. (I.P.)

Leave a Reply