Celebrul actor american John Malkovich, din nou pe scena Teatrului National din Timisoara! Spectacolul The Infamous Ramirez Hoffman, in tandem cu pianista Anastasya Terenkova

Teatrul National din Timisoara anunta ca incepand de sambata, 12 octombrie 2024, ora 11, vor putea fi achizitionate bilete pentru cele doua reprezentatii ale spectacolului THE INFAMOUS RAMIREZ HOFFMAN, spectacol in care publicul il va putea reintalni pe celebrul actor american John Malkovich. Spectacolul va beneficia de supratitrare in limba romana.


Cele doua reprezentatii ale spectacolului sunt programate joi, 14 noiembrie si vineri, 15 noiembrie, de la ora 18, in Sala Mare a Teatrului National din Timisoara.

Biletele vor fi disponibile pentru cumparare atat in regim on-line, pe site-ul www.tntm.ro, cat si fizic, la Agentia de bilete „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2, orar marti – duminica, orele 11 – 19.

Spectacolul THE INFAMOUS RAMIREZ HOFFMAN, un concept marcand colaborarea dintre John Malkovich si pianista de renume international Anastasya Terenkova (Franta), are la baza capitolul final al cartii “Literatura nazista in Americi” a binecunoscutului scriitor chilian Roberto Bolaño.

Noul one man show semnat de actorul american John Malkovich aduce pe scena povestea imaginata, insa perfect plauzibila a unui personaj incapabil sa discearna intre estetica si etica, astfel incat se foloseste de lovitura de stat din Chile din 1973 si de dictatura instaurata in timpul regimului Pinochet pentru a lansa o campanie de poezie multimedia avant la lettre, care, insa, include tortura si crima.

Importanta acestui eveniment teatral extraordinar este dublata de deschiderea mediului de afaceri in a investi in actul teatral electiv, astfel incat prezentarea spectacolului la Teatrul National din Timisoara va fi asigurata din punct de vedere financiar de Linde Gaz Romania, sponsor principal al TNTm. (Tetrul National din Timisoara, Geta Petrovici)

Leave a Reply