ARGATU si Puya se aud live in acest weekend la Iulius Town, in cadrul urban.TM CONNECT #1, eveniment dedicat culturii urbane (P)

Pregateste-te pentru un weekend memorabil, plin de energie si creativitate! Puya, ARGATU, MCs UNITED si BKB’ se vor auzi live in Iulius Town, unde va avea loc festivalul urban.TM CONNECT #1. Timisoara se va transforma in acest final de saptamana in capitala artei si creativitatii urbane, asa ca vino impreuna cu prietenii si traieste cele mai inedite experiente! Intrarea la urban.TM CONNECT #1 este gratuita.


Sambata si duminica, 12 – 13 octombrie 2024, in intervalul orar 15.00 – 22.00, in Iulius Gardens, se va desfasura urban.TM CONNECT #1, eveniment care celebreaza freestyle-ul, streetdance-ul, ritmurile hip-hop, dar si provocarile sportive de tip parkour si skateboarding.

Pe scena amplasata in zona Lake Plaza, vor urca in prima zi, de la ora 19.00, ZO B2B K-LU, cu mixuri electrizante direct din underground, de la 20.00, MCs United, un colectiv de MC-i cu flow expoziv, iar de la 21.00, Puya.

Duminica, de la 20.00, BKB’ va propune sunete noi, pline de originalitate, iar de la 21.00, ARGATU va impleti beat-urile folclorice cu hip – hop-ul.

Fiind un eveniment dedicat intregii culturi urbane, in Iulius Town vor avea loc si activitati captivante: competitii de freestyle pentru cei mai buni MC-i din zona, dueluri de dans intre cei mai talentati dansatori de street dance, workshop-uri de DJ-ing, dar si provocari sportive de baschet 3×3 la skateboarding, in zona Family Plaza. urban.TM CONNECT #1 este parte din Programul cultural national Timisoara – Capitala Europeana a Culturii 2023.

Vino in acest final de saptamana in Iulius Town si descopera cultura urbana! (Iulius Town, Departament PR, Consuela Dobos)

Leave a Reply