Tentativa de sinucidere la un poligon din Timisoara! Un barbat in varsta de 37 de ani s-a impuscat cu pistolul de antrenament, chiar in fata instructorului

Incindent grav, in aceasta seara, in poligonul de tragere aflat pe strada Amurgului din Timisoara, in cladirea fostului Pencoop. Un barbat in varsta de 37 de ani, aflat la o sesiune de tragere autorizata, s-ar fi impuscat in cap in fata altor trei persoane aflate la fata locului, inclusiv instructorul.


Martorii au spus ca acesta a tras initial doua focuri de arma spre tinta, insa, apoi a indreptat apoi arma spre propria tampla si a descarcat-o. Echipajele medicale sosite rapid la fata locului au inceput manevrele de resuscitare, insa starea barbatului este critica, iar politia a deschis o ancheta.

„La data de 11 octombrie 2024, in jurul orei 19,11, politistii Sectiei 5 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat s-ar fi impuscat cu arma in timp ce se afla intr-un poligon de tragere din Timisoara. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca este vorba despre un barbat de 37 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs acest incident”, a transmis IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply