Scoala Gimnaziala Dumbravita, decorata cu Ordinul “Meritul pentru Invatamant” in grad de Ofiter de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Este vorba de unul dintre cele mai inalte grade prevazute de ordinul Meritul pentru Invatamant, al doilea in ordine descrescatoare, primul fiind de Mare Ofiter.


Doar 3 scoli din judetul Timis au mai fost decorate, dintre cele 101 de la nivel national, celelalte doua fiind liceele Moisil si Loga din Timisoara.

Distinctia a fost oferita cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei scolilor care s-au remarcat in actul educational nu numai prin rezultate deosebite, ci si prin reducerea absenteismului, implicarea in comunitate si includerea tehnologiei in procesul de invatamant.

Conform protocolului, de la fiecare scoala au fost prezente la Palatul Cotroceni doua cadre didactice si un elev pentru a ridica distinctia oferita unitatii de invatamant.

Scoala Gimnaziala Dumbravita a fost reprezentata de catre directorul Adrian Nicola, directorul adjunct Ioana Avramut si de catre Lucas Istrati, unul dintre elevii cu cele mai bune rezultate la olimpiadele scolare. (Scoala Gimnaziala Dumbravita)

Leave a Reply