„Career Days UVT 2024”: Oportunitati de joburi pentru studentii Universitatii de Vest din Timisoara

Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza, in zilele de 8 si 9 octombrie 2024, editia de toamna a evenimentului „Career Days UVT”, un prilej de intalnire si dialog intre studenti, absolventi si companiile angajatoare din Timisoara si regiune. Evenimentul are loc in spatiile centrale ale sediului principal al universitatii, situat pe bulevardul Vasile Parvan nr. 4.


Deschiderea oficiala a avut loc marti, 8 octombrie, la ora 9.30, si a fost marcata de participarea conducerii UVT, incluzand rectorul Marilen Gabriel Pirtea si prorectorii universitatii, precum si reprezentantii celor 11 facultati din cadrul institutiei. Alaturi de acestia au fost prezenti si delegati ai companiilor partenere, care au venit sa prezinte studentilor ofertele de cariera si sa raspunda intrebarilor despre piata muncii.

„Career Days UVT 2024” isi propune sa aduca fata in fata studentii cu angajatorii locali, facilitand interactiunea directa si oferind oportunitati reale de cariera pentru tinerii aflati la inceput de drum.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, a subliniat rolul strategic al universitatii in mediul academic si economic din regiune: „Zeci de parteneri institutionali din Timisoara si din regiune vor avea reprezentanti deschisi dialogului in cele doua zile ale evenimentului. Angajatori din diverse domenii, de la industria auto si sectorul bancar pana la retail si servicii profesionale, vor transforma universitatea intr-un adevarat amfiteatru al oportunitatilor de cariera si dezvoltare profesionala”.

Studentii si absolventii vor avea ocazia sa isi depuna CV-urile si sa discute direct cu reprezentantii companiilor despre potentiale colaborari si angajari. In plus, evenimentul va include prezentari de companii, sesiuni de intrebari si raspunsuri, si alte activitati interactive, toate avand scopul de a oferi o imagine clara asupra optiunilor profesionale disponibile in Timisoara si in regiune.

„Career Days UVT 2024” se anunta a fi un punct de referinta pentru studentii care doresc sa isi construiasca o cariera inca din timpul facultatii si sa beneficieze de expertiza unor angajatori de top din domenii inovatoare. (L.O.)

Leave a Reply