Premiera edilitara: Primarul unei comune din Arges a obtinut un ordin de protectie impotriva secretarei primariei, care este fortata sa lucreze de acasa

Primarul unei comune din judetul Arges este protagonistul unei adevarate premiere edilitare, dupa ce a reusit sa obtina un ordin de protectie impotriva secretarei institutiei, fortand-o astfel sa lucreze de acasa.


Mihai Marin, primarul comunei argesene Beleti-Negresti, a fost trimis in judecata in urma cu 3 ani pentru incendierea intentionata a cladirii primariei. Procesul nu s-a incheiat pana in prezent, iar magistratii nu au mai prelungit masurile preventive, astfel ca primarul a revenit in fruntea comunei in ianuarie 2024.

Noua sa „aventura” include obtinerea unui ordin de protectie impotriva secretarei institutiei, care nu se mai poate apropia de el la mai putin de 10 metri, astfel ca a fost fortata sa lucreze de acasa.

„Nu a existat la dosarul cauzei nici macar un certificat medico-legal. Mi-a facut sase dosare penale, plangeri penale, pentru diverse motive, cate doua in fiecare zi”, a declarat Roxana Rosescu, secretara primariei Beleti-Negresti, pentru StirileProTV.

Viceprimarul Marian Stefanescu a recunoscut ca intoarcerea primarului care a incercat sa dea foc cladirii este o situatie „neobisnuita”, la fel ca masura care ii interzice secretarei sa mai vina la munca.

„Drept urmare, dumneaei a depus o solicitare de regim de telemunca, pentru a lucra de acasa. E o situatie neobisnuita, va dati seama, la fel cum a fost si intoarcerea domnului primar inapoi, dupa cele intamplate”, a explicat viceprimarul pentru aceeasi sursa.

Mihai Marin a recunoscut ca a dat foc institutiei pe care o conduce. Motivul ar fi faptul ca era suparat pentru ca nimeni nu il asculta. Dupa incendiu, a mers la doua manastiri pentru a-si cere iertare pentru faptele comise.

Marin Mihai s-a plans anchetatorilor ca nu reusea sa isi faca treaba din cauza ca nu il ascultau subordonatii. Asa ar fi ajuns ca, intr-un moment de furie, sa planuiasca totul. Pentru incendiu a folosit motorina depozitata pentru deszapezire. Apoi a disparut fara urma.

Primarul Pro Romania acuzat de incendierea institutiei a disparut dupa incident, apoi a ajuns la spital cu hipotermie dupa ce ar fi cazut accidental in apele raului Arges. (Vlad Enciu)

2 thoughts on “Premiera edilitara: Primarul unei comune din Arges a obtinut un ordin de protectie impotriva secretarei primariei, care este fortata sa lucreze de acasa

  1. Păi și primaru cu înecrcări nereusite el crede vîrtoase de a face ceva cu palaria pana în barba și zero ar putea cere restrictie pentru secretaru primariei dna Pop Ioana acoperita adica cei care lucreaza acolo asi fata de el tovaras cu cucumnatu lu coldea adica marian copac ca cca baga camere sa urmareasca angajati .

  2. La primaria giroc angajații vor sa cer ordin de protectie impotriva primarului si a acoperitei Pop Ioana ambii mana în mana pentr vomitaturi și filnari cu copaciul lu coldea cumnat.

Leave a Reply