Aquatim: Se intrerupe furnizarea apei in mai multe localitati din Timis pentru mentenanta preventiva a retelelor de distributie (P)

In perioada 7 – 11 octombrie 2024, in fiecare zi, intre orele 9-14, se intrerupe alimentarea cu apa in localitatea Ianova pentru lucrari de spalare a retelei de distributie a apei.


Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

De asemenea, pentru realizarea unor lucrari de investitii, se intrerupe furnizarea apei in data de 8 octombrie, in localitatea Stiuca, intre orele 10:00 – 11:00, si in satul PINI din comuna Victor Vlad Delamarina, intre orele 13:00-14:00.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. (Aquatim, Serviciul Performanta Organizationala si Comunicare)

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Leave a Reply