Adina Pokker, o fosta judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara, este noul secretar-sef al Primariei Timisoara

Eliberata din functie, prin pensionare, in 25.06.2024, judecatoarea Adina Pokker (foto, centru), fosta sefa a Sectiei de contencios administrativ si fiscal din cadrul Curtii de Apel Timisoara, si-a gasit, rapid, un nou job, cu responsabilitati poate la fel de mari ca si cele din sistemul judiciar.


Este vorba despre functia de secretar general al Primariei Timisoara, demnitate edilitara pe care Adina Pokker a dobandit-o in urma concursului organizat de municipalitate in data de 1 octombrie.

Rezultatele concursului, afisate pe holul primariei, arata ca Adina Pokker a reusit sa obtina 73,04 puncte, iar ceilalti doi contracandidati au reusit sa obtina doar 50,05, respectiv 50,08 de puncte. Unul dintre cei doi pierzatori este Alin Hildan, seful Serviciului Juridic din cadrul Primariei Timisoara.

Desi exista suspiciuni ca angajarea Adinei Pokker la Primaria Timisoara intr-o functie cu mari responsabilitati juridice – unde trebuie sa semneze de legalitate toate proiectele de hotarari si celelalte documente votate in Consiliul Local -, ar reprezenta o recompensa pentru o serie de decizii judecatoresti favorabile USR, fosta judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara este recunoscuta in Palatul Dicasterial pentru profesionalismul de care a dat dovada, in dosare complexe, de la accederea in magistratura.

Iar cine sustine ca un jurist, chiar si sef, ar fi mai bine pregatit si ar avea mai multa expertiza juridica decat un fost judecator cu rang de Curte de Apel, nu face decat sa valideze, indirect, rezultatele concursurilor organizate in Primaria Timisoara. (G.I.)

2 thoughts on “Adina Pokker, o fosta judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara, este noul secretar-sef al Primariei Timisoara

  1. A ajuns nesatula la Primarie, in sfarsit vor fugii paianjenii … topometristul va sta pe la usi

Leave a Reply