PNL a depus 1,6 milioane de semnaturi de sustinere a candidaturii lui Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale

La sediul Biroul Electoral Central din Bucuresti, presedintele PNL, candidat la alegerile prezidentiale din 2024, a declarat:


Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care au sprijinit aceasta candidatura, pentru cele 1.600.000 de semnaturi. Multumesc membrilor, primarilor, tinerilor si seniorilor liberali, presedintilor de filiale si tuturor colegilor mei din PNL care au muncit si au convins atat de multi romani sa ne sustina.

Ne aflam intr-o situatie in care Romania s-a schimbat si continua sa se schimbe. Situatia internationala s-a schimbat si se schimba, din pacate, din ce in ce mai des. Avem nevoie de o viziune liberala care sa gestioneze toate aceste provocari: economice, sociale si cele care afecteaza democratia.

Trebuie sa gasim solutii pentru viitorul copiilor nostri, pentru siguranta noastra ca natiune. Venim cu o viziune de dreapta. Romania are nevoie de o astfel de viziune si de o persoana capabila sa o implementeze.

Ma bazez foarte mult pe PNL, cel mai vechi partid politic din Romania si UE, un partid angajat si responsabil pentru toate proiectele politice asumate. Si de data aceasta, PNL vine cu un proiect pentru familie, comunitate si tara.

Ma bazez foarte mult pe onoarea si credinta oamenilor de dreapta in acest proiect. PNL vine cu o viziune pentru o Romanie prospera si sigura. Romania are capacitatea sa asigure siguranta cetatenilor: siguranta economica, sociala, in comunitati, in scoala, siguranta pentru demararea unei afaceri si capacitatea de a face fata tuturor provocarilor externe.

Voi fi un presedinte responsabil, implicat si echilibrat. Asa cum am facut toata viata mea, voi munci alaturi de cetatenii Romaniei, alaturi de institutiile statului pentru a putea sa facem fata oricaror provocari dar, inainte de toate, sa putem sa construim un viitor mai sigur si mai bun pentru generatiile viitoare.” (Comunicat PNL)

Leave a Reply