PSD a validat lista candidatilor din Timis pentru alegerile parlamentare / Revenire spectaculoasa pe un loc aproape eligibil a lui Titu Bojin

Consiliul Politic Judetean al Partidului Social Democrat Timis a validat, ieri, listele de candidati pentru Camera Deputatilor si Senat la alegerile parlamentare care vor avea loc in 1 decembrie.


Astfel, in urma votului dat de social-democrati, prima pozitie pe lista de la Camera Deputatilor va fi ocupata de Sorin Grindeanu, in prezent deputat de Timis si ministru al Transporturilor, in timp ce locul doi ii revine lui Sebastian Raducanu, actual senator si secretar executiv al PSD Timis. Adrian Cionca, prim-vicepresedinte al organizatiei judetene, va ocupa locul trei, iar Marius Stoian, primarul comunei Birda, unul dintre cei mai performanti edili din Timis, se va afla pe pozitia a patra.

La Senat, lista este deschisa de Eugen Dogariu, senator si prim-vicepresedinte al PSD Timis, in timp ce locul doi ii revine lui Titu Bojin, fost presedinte al Consiliului Judetean Timis.

„Venim in fata timisenilor si timisorenilor cu o lista echilibrata si experimentata, cu oameni care au dovedit pana acum ca pot ocupa aceasta demnitate si ca au puterea sa se bata pentru proiectele Timisoarei si Timisului. Sorin Grindeanu, cel mai performant ministru al Transporturilor, omul care a adus atatea proiecte in judet, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Apoi, Sebastian Raducanu si Eugen Dogariu, doi oameni cu care am lucrat indeaproape pentru toate investitiile pe care le-am adus in judetul nostru. Adrian Cionca este un tanar antreprenor care intelege foarte bine nevoile mediului de afaceri, iar pentru Marius Stoian si Titu Bojin administratia nu are niciun secret, experienta lor trebuie pusa in folosul timisenilor.

Fara sa fim lipsiti de modestie, cred ca avem cea mai buna lista pentru alegerile parlamentare si ne vom prezenta in fata oamenilor cu lucruri concrete, cu proiecte realizate sau in curs de implementate si am mare incredere ca toti colegii mei viitori parlamentari vor da totul pentru Timis.”, a declarat Alfred Simonis, presedinte PSD Timis. (Comunicat PSD Timis)

Leave a Reply