Bataie intre politisti, in sediul unui post de politie din cadrul IPJ Gorj / Seful de post, cercetat pentru purtare abuziva

Conducerea Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Gorj a anuntat o ancheta interna cu acuzatii grave asupra conduitei unor politisti. Dupa o cearta, un sef de post l-ar fi lovit cu pumnii pe unui dintre subalternii sai, informatie publicata de presa locala.


„Din dispozitia conducerii IPJ Gorj, s-a constituit o echipa operativa formata din politisti din cadrul Compartimentului Control Intern si Serviciului Ordine Publica, care s-au deplasat la sediul Politiei Orasului Rovinari, iar dupa primele verificari a reiesit faptul ca, in urma unor discutii in contradictoriu, ar fi avut loc un conflict spontan intre doi politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Rovinari. La nivelul IPJ Gorj au fost dispuse verificari interne, in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc incidentul”, transmit, marti, oficialii IPJ Gorj.

Incidentele au avut loc la sediul Postului de politie Negomir, unde seful de post l-a agresat si l-a dat afara din birou pe un agent care venise la el pentru a avea o discutie cu privire la programul de instruire.

„Dupa o cearta aprinsa, lucrurile au degenerat, iar seful sectiei l-ar fi lovit cu pumnii pe agent si l-ar fi dat afara din birou. Agentul ar fi mers la superiori, insa IPJ Gorj a demarat o ancheta abia dupa ce informatiile au aparut in spatiul public”, noteaza Jurnalul Olteniei.

In urma incidentelor a fost, de asemenea, deschis un dosar penal care vizeaza comiterea infractiunii de purtare abuziva, acesta urmand sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, pentru solutionare. (V.E.)

Leave a Reply