FOTO / Inca o baza sportiva din Timisoara, demolata de buldozerele primarului Dominic Fritz! Arena Viola apartinea fostului fotbalist Vali Velcea si functiona fara autorizatie

Demolatorii de la Colterm, insotiti de politisti locali, au descins, in aceasta dimineata, la Arena Viola, a fostului fotbalist Valentin Velcea. Buldozerele trimise de primarul Dominic Fritz au pus la pamant inca o baza sportiva din Timisoara, care functiona fara autorizatie.


Inaugurata in septembrie 2005, baza sportiva a functionat fara nici o problema, gazduind antrenamentele a sute de mici fotbalisti si zeci de evenimente sportive caritabile. Acum, functionarii lui Fritz au ”descoperit” ca tot ce fostul fotbalist a construit – teren, vestiare, sauna, dusuri, tribuna, terasa – s-a facut fara autorizatie.

Investitia de suflet a fostului mare fotbalist de la Poli Timisoara este, acum, distrusa de buldozere.

Dupa ce nu a facut nimic pentru sportul timisorean, primarul a decis sa nu-i ofere nici o sansa lui Valentin Velcea pentru a continua sa sustina fotbalul. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

One thought on “FOTO / Inca o baza sportiva din Timisoara, demolata de buldozerele primarului Dominic Fritz! Arena Viola apartinea fostului fotbalist Vali Velcea si functiona fara autorizatie

  1. Ar fi trebuit sa se facă fotbalist ? Câte goluri ar fi trebuit sa marcheze d.l Friz ca fotbalist ca să considerați ca a făcut ceva pentru sport? Domnul fotbalist care a facut chestiile alea la baza ssportiva, în buna lui intenție putea sa ceara și autorizație ca poate o obținea având în vedere ca e atât de apreciat, dar a crezut ca el poate și fără autorizație, astea se cer doar la muritorii de rând.

Leave a Reply