Oltre a inaugurat, in Iulius Town Timisoara, prima sa locatie full price din Romania (P)

Prima locatie full price Oltre, parte a grupului Miroglio, unul dintre cei mai importanti retaileri din Italia, s-a inaugurat in Iulius Town. Cu o traditie in moda de 77 de ani si o retea de magazine monobdrand in 41 de tari, Oltre propune publicului feminin din Timisoara colectii realizate din materiale naturale precum: bumbac, gabardina, poplin, lana, mohair, matase, dar si o colectie capsula din 100% casmir.


Un nou brand international s-a alaturat mixului de retaileri din Iulius Town, aducand mai aproape de public calitatea italiana a pieselor vestimentare pentru doamne si domnisoare.

Oltre se afla la parterul Iulius Town, iar cu ocazia inaugurarii, clientii care se inscriu in programul de fidelitate beneficiaza de 15% discount si un voucher in valoare de 200 de lei, ce poate fi folosit in magazin pana pe 10 noiembrie 2024.

Oltre este dedicat exclusiv publicului feminin si propune o varietate de articole vestimentare versatile, potrivite oricarui moment al zilei, punand accent pe atentia la detalii si oferind ocazia fiecarei femei sa isi exprime propria unicitate si frumusete. Croiurile sunt feminine, lejere, iar gama de marimi incepe de la S si se extinde pana la XXL, de la 36 pana la 48+, acesta fiind un plus pe care Oltre il aduce in zona de fashion.

Materialele din care sunt create colectiile sunt naturale, deviza brandului fiind Italian Premium Quality, astfel ca in locatia din Iulius Town veti descoperi piese din bumbac, gabardina, poplin, lana, mohair, matase si casmir. Oltre vrea sa permita tuturor femeilor sa isi spuna propria poveste. Implicandu-le, punandu-le in valoare, inspirandu-le si sporindu-le unicitatea prin intermediul articolelor pe care aleg sa le poarte pentru a spune lumii intregi propria poveste!

In Romania, Oltre este prezent cu un magazin Outlet in Bucuresti si doua de tip corner, in Cluj-Napoca si Brasov. Din Grupul Miroglio fac parte branduri precum: Motivi, Oltre, Trussardi, Elena Mirò sau Fiorella Rubino, dar si altele.

(Iulius Town, Departament PR, Consuela Dobos)

Leave a Reply