Asociatia “Poli” va asteapta la Giarmata-Vii, langa Timisoara, la un targ de adoptii a unor animalute cu povesti impresionante

Noi credem ca lumea va fi mai buna atunci cand aratam empatie nu doar semenilor nostri, ci si micilor blanosi care incearca sa supravietuiasca pe langa noi.


Din pacate, multe persoane nu inteleg necesitatea sterilizarii cateilor sau pisicilor. Iar atunci cand acestia se inmultesc, puii sunt aruncati. Cei mai multi mor, putini supravietuiesc, dar viata lor, in lipsa hranei si a ingrijirii, este o poveste cumplita. Asa ca ne-am asumat misiunea de a primi, in lipsa posibilitatilor (spatiile noastre de cazare sunt de ceva vreme pline!), puii abandonati sau cei carora majoritatea veterinarilor si a asociatiilor le dau putine sanse de supravietuire.

Asa ca avem nevoie de ajutorul tuturor iubitorilor de animale. Nu cerem donatii, ci doar sa va demonstrati dragostea pentru cateii si pisicile care, de multa vreme, plang in custile noastre dupa afectiune si un partener uman cu care sa isi imparta scurtele lor vieti.

Avem cativa pui dragalasi de pisica pe care i-am salvat dintr-un cimitir si care se catara pe gratiile stramtei lor casute de metal de fiecare data cand ne vad. Avem un motan trist, aruncat dintr-o masina pe centura Timisoarei. Avem catelusi atat de lipiciosi ca se aseaza langa cusca pisicilor aflate sub tratament, doar-doar le vor alina suferinta. Toti acestia si multi altii va asteapta la noi pentru a-i lua acasa si a va deveni prieteni iubitori.

Ajutati-ne sa ii ajutam! Veniti sambata, 5 octombrie, intre orele 10 si 19 in curtea cabinetului Snoopy GroomVet din Giarmata-Vii, str. Infratirea, nr. 93. Locatia e chiar in centrul localitatii, la 5 minute de Timisoara.

Suntem siguri ca povestile, dragalasenia si frumusetea lor va vor inmuia inimile si veti pleca de aici cu un prieten recunoscator. Iar daca aveti deja curtea sau casa plina, dati de stire cunoscutilor: poate ei mai au loc in locuintele si inimile lor pentru un ghemotoc cu blana!

De asemenea, pentru copii vor fi organizate diverse activitati distractive, jocuri, mindlab, picturi pe fata.

Participarea si dragalasenia sunt gratuite!

(Asociatia Poli)

Leave a Reply