Muzica live si atmosfera bavareza, la prima editie de Cheers & Beers – Oktoberfestu’ din Iulius, la beraria Czech In din Iulius Town Timisoara (P)

Un festival inedit, dedicat uneia dintre cele mai populare bauturi, are loc in acest final de saptamana in Iulius Town. Prima editie a Cheers & Beers – Oktoberfestu’ din Iulius aduce in locatia Czech In Iulius Town by Staropramen muzica live, un meniu specific bavarez, bere si atmosfera de la Oktoberfest.


In perioada 26 – 29 septembrie 2024, timisorenii sunt asteptati la festivalul Cheers & Beers, eveniment care se desfasoara simultan in mai multe locatii din tara.

Acestia se vor putea bucura de un meniu special, cu influente bavareze, de la Schweinshaxe (carne de porc gatita lent la cuptor, cu garnitura de varza calita), la platouri Oktoberfest ce pot fi impartite cu prietenii si deserturi tematice – cheesecake cu dovleac sau tarta de mere caramelizate cu inghetata de vanilie.

Mai multi artisti nationali vor urca pe scena Czech In Iulius Town by Staropramen. Vineri, baietii de la Bere Gratis vor deschide seria concertelor, sambata voia buna va fi adusa de trupa maghiara Tornado Zenekar, iar evenimentul se va incheia duminica cu Vali Craciunescu & Cooperativa 9.

In cadrul Cheers & Beers se vor organiza, in fiecare zi, tombole, diverse jocuri si se vor oferi premii.

Intrarea este libera, insa este recomandata rezervarea le numarul de telefon 0720 700 727. Mai multe detalii poti afla pe pagina de Instagram a locatiei Czech In Iulius Town by Staropramen.

(Iulius Town, Departament PR, Consuela Dobos)

Leave a Reply