Cine sunt viitorii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis / Protocol de colaborare administrativa semnat intre PSD si PNL

Partidul Social Democrat Organizatia Timis si Partidul National Liberal Timis au incheiat, ieri, un protocol de colaborare administrativa la nivelul Consiliului Judetean Timis. Cele doua partide au avut pentru alegerile locale o alianta politica, iar in baza acesteia s-a semnat, acum, si protocolul administrativ.


Astfel, in baza acestui document, cele doua formatiuni politice au convenit sa desemneze fiecare, din randul consilierilor judeteni alesi, cate un vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis.

Reprezentantul PSD pentru aceasta functie este Alexandru Iovescu, in timp ce PNL Timis a hotarat ca Alin Popoviciu sa ocupe cel de-al doilea post de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis.

In cadrul aceluiasi document, semnat de presedintii celor doua partide, s-au trasat si cateva linii directoare in ceea ce priveste desfasurarea coerenta a actului administrativ, dar si pentru cresterea performantei institutiei.

„Am stabilit inca din campania electorala aceasta arhitectura a conducerii Consiliului Judetean Timis, iar astazi am oficializat-o prin acest protocol pentru ca suntem oameni de cuvant. Fiecare partid a desemnat un reprezentant pentru cele doua functii de vicepresedinti.

Insa nu totul este despre functiile de conducere, asa ca am stabilit si cateva criterii de care trebuie sa tinem cont pentru a avea un act administrativ performant, am stabilit o serie de obiective pe care le vom respecta.

Imi doresc o buna colaborarea nu doar cu partenerii de la PNL, ci si cu alesii judeteni din opozitie pentru ca este nevoie de efortul fiecaruia pentru a realiza ceea ce ne-am propus: sa finalizam proiectele demarate, dar mai ales sa atragem alte mari investitii in judetul Timis”, a declarat Alfred Simonis, presedintele Partidului Social Democrat Timis. (Biroul de presa al PSD Timis)

Leave a Reply