Timisoara Fashion Week: Moda traditionala se intalneste cu modernismul, la Iulius Town Timisoara (P)

La Iulius Town, urmeaza doua zile pline de stil si stralucire, unde peste 30 de designeri romani si straini isi vor prezenta colectiile vestimentare. Cea de-a IX-a editie a Timisoara Fashion Week are loc miercuri si joi, iar peste 40 de modele vor defila pe catwalk-ul din Atrium. Tematica evenimentului este despre cultura si portul national romanesc si doreste sa impleteasca moda traditionala cu modernismul.


Unul dintre cele mai importate evenimente de fashion din vestul Romaniei are loc in Iulius Town, miercuri si joi, incepand cu ora 19.00, in zona Atrium. 

Timisoara Fashion Week, organizat de Rodica Costea, promite o editie speciala, cu peste 40 de modele din intreaga tara si colectii spectaculoase ale unor designeri consacrati.

Mai mult, vor fi prezentate si colectiile a patru tineri italieni studenti la una dintre cele mai prestigioase facultati de profil, Istituto Marangoni: Fashion, Art and Design Courses din Milano. In cadrul evenimentului va fi prezentata si o colectie de costume luxury, realizate din materiale pretioase, a brandului spaniol de renume „Felix Ramiro”.

Evenimentul se afla la cea de-a a IX-a editie, iar anul acesta ia romaneasca va fi vedeta deoarece tema Timisoara Fashion Week impleteste cultura si portul traditional, sub motto-ul „Eleganta Traditionala”.

Timisoara Fashion Week va fi prezentata de Cosmina Pasarin, iar printre invitatii speciali se numara Iulia Albu, Vladuta Lupau, Olguta Berbec si Culita Sterp. Ca in fiecare an, in cadrul evenimentul vor fi premiati studenti de la Facultatea de Arte din Timisoara si Bucuresti. (I.P.)

Leave a Reply