VIDEO / Politistul de la “mascatii” IPJ Sibiu care a snopit in bataie un sofer incepator, plasat sub control judiciar. O masura preventiva „blanda” pentru bataus

Politistul care a batut mar un sofer din Sibiu a scapat de arest preventiv. El va fi cercetat pentru lovire si alte violente sub control judiciar, cea mai „blanda” masura preventiva in astfel de cazuri.


Reamintim, agentul de politie s-a infuriat si a snopit in bataie un tanar, sofer incepator, care i-a taiat calea intr-un sens giratoriu din Cisnadie. Politistul bataus lucreaza in cadrul IPJ Sibiu, la serviciul pentru actiuni speciale. In timpul liber se ocupa de tractari auto. Barbatul era in afara programului atunci cand l-a atacat pe tanar. Sefii lui au deschis acum o ancheta interna si il cerceteaza.

IPJ Sibiu a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente si pentru distrugere, iar imaginile cu politistul de la trupe speciale aflat in timpul liber care ataca violent un sofer au ajuns virale in mediul online.

„El efectiv m-a atacat cu piciorul, a intrat prin geam cu piciorul si m-a lovit. Dupa aceea mi-a dat cativa pumni. Eu n-am avut nicio vina, eu aveam prioritate in sensul giratoriu si nu mi-am dat seama ca l-am sicanat cumva. Am intrat in statia Euroil, iar dansul a crezut ca eu i-am taiat calea si fara sa-i fac nimic, m-a batut si mi-a adresat injurii. Un politist nu ar reactiona asa niciodata, orice om nu ar reactiona asa niciodata. Este o trauma pentru mine pentru ca m-am speriat foarte tare”, a declarat victima agresiunii, Ionut Popescu, intr-un interviu acordat s ibiuindependent.ro.

Filmarea postata pe Youtube a fost primul indiciu pentru ancheta dispusa de sefii Politiei Romane. Politistul ar fi recurs la bataie, deoarece tanarul sofer „nu i-ar fi acordat” prioritate. (V.E.)

Leave a Reply