FOTO / Maxagro mizeaza pe agricultura de avangarda! Alexandra Zifceak: „Ne dorim mai multe evenimente, cu scopul de a uni agricultorii intre ei” (P)

Ferma Maxagro din Birda a gazduit, joi seara, un eveniment de anvergura organizat de firma KWS in colaborare cu reprezentantii companiilor Maxagro si TimacAgro, eveniment dedicat fermierilor din intreaga tara. Pe langa activitatile de socializare pregatite de gazde impreuna cu organizatorul, evenimentul a cuprins prezentari de top din agricultura.


„Prin colaborarea stransa cu partenerii nostri, reusim sa inovam, sa ne adaptam la provocarile pietei si sa oferim produse si servicii de calitate superioara clientilor nostri. Aceste parteneriate reprezinta fundatia pe care am cladit succesul Maxagro.

Suntem recunoscatori partenerilor nostri pentru sustinerea continua si suntem dedicati sa continuam sa investim in aceste relatii pentru a ne asigura ca Maxagro ramane un lider in industria agricola”, a declarat Alexandra Zifceak, CEO al companiei Maxagro.

Alaturi de aceasta s-au aflat si fondatorii grupului Maxagro, care au subliniat importanta investitiilor in inovatie. „Multumim tuturor partenerilor care au venit si ma bucur ca sunt alaturi de noi, ca sa vorbim despre importanta parteneriatelor, asa cum este cel pe care il avem cu KWS de peste zece ani. Puteti vedea aici ce am realizat cu partenerii KWS si acesti hibrizi de top”, a spus Ioji Zifceak, unul dintre fondatorii grupului Maxagro, iar Ianko Zifceak a adaugat: „Este adevarat ca imi place tehnologia, iar KWS vine cu hibrizi de cea mai buna calitate. Suntem aici foarte multi fermieri, care ne cunoastem, si speram ca aceasta tehnologie sa va aduca un plus de valoare in fermele dumneavoastra.”

Festivalul de la ferma Maxagro a oferit organizatorului KWS, dar si partenerilor sai, ocazia de a se prezenta si de a stabili noi contacte in domeniu.

„Pentru firma TimacAgro este o ocazie extraordinara de a arata fermierilor din toata tara ultimele tehnologii in materie de solutii de fertilizare de inalta calitate, si va reamintim ca de doi ani am lansat o uzina ce creeaza fertilizanti lichizi pentru intreaga tara”, au spus reprezentantii TimacAgro, iar organizatorul, firma KWS, prin Cristian Deliu, director comercial, a subliniat: „Ne bucuram ca am reusit sa organizam acest targ, unde sa vedeti potentialul produselor KWS. Acum lansam o campanie de succes, intitulata Partenerul tau pentru samanta, deoarece nu exista cultura importanta in Romania in care sa nu existe produsele noastre, care sa faca diferenta in ferma dvs. Avem un portofoliu in schimbare, in adaptare, si vrem sa ne comunicati tot timpul nevoile dvs., iar acest lucru este foarte important intr-un climat agricol atat de tumultos, atat din punctul de vedere al vremii, cat si al preturilor.

„Pe viitor ne dorim mai multe evenimente cu scopul de a uni agricultorii intre ei, din toata tara, parteneri si angajati. Este o intalnire lucrativa, pentru ca aici sunt prezentate culturi bio si stadiul lor, dar este si o intalnire de socializare”, a mai adaugat Alexandra Zifceak, CEO al companiei Maxagro.

Evenimentul de la ferma Maxagro s-a incheiat cu un foc de artificii. (Maxagro)

Leave a Reply