Show de stand-up, concerte live sustinute de Madalina Paval Orchestra, The Motans, Moonlight Breakfast, la aniversarea Iulius Town din acest weekend (P)

Tu ce faci weekend-ul acesta? Iulius Town te invita la petrecerea „Picnic in My Town”, unde sarbatorim cinci ani de la inaugurare! Agenda evenimentului este formata din: spectacol de stand-up, concerte live, dar si Street Food Festival. Tot in acest final de saptamana, in Atriumul Iulius Mall are loc si finala „Open Robotics Intelligent Grid”.


Daca nu ti-ai planuit niciun city-break pentru acest weekend, te asteptam la petrecerea aniversara a Iulius Town Timisoara! Deliciile culinare sunt asigurate de Street Food Festival, iar pentru ca ne dorim ca toata lumea sa se distreze am pregatit doua zone cu muzica.

Daca vrei sa te bucuri de concerte live, te asteptam la scena LIVE MUSIC STAGE, situata langa Aleea My Town, in proximitatea restaurantului Daily, unde vor urca: Madalina Paval Orchestra (vineri, 21.30), The Motans (sambata, 21.00), Moonlight Breakfast (duminica, 21.00), dar si Amphitrio, Basska si Akos (DJ set).

Pentru iubitorii de beat-uri, am pregatit DJ STAGE, amplasat in zona Lake Plaza, unde vor mixa: Akos, DJ Antenna, Zo, Abasc, Cra, Kataa, Maica-ta si Kuky. Mai multe despre programul trupelor, poti afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

In cadrul evenimentul are loc si un moment special de stand-up sustinut de Madalin Cirje, Bogdan Nonic, Florin Gheorghe, Alex Dobrota si Mirel Popinciuc.

Vineri, de la ora 20.00, te asteptam pe terasa food court-ului, unde se anunta ropote de aplauze si momente super amuzante. Intrarea se face pe baza de bilet, pe care il poti obtine pana pe 6 septembrie, la Centrul Info, in baza dovezii bonurilor fiscale (toate din aceeasi zi), in valoare cumulata de minimum 50 de lei, de la restaurantele si cafenelele din food court Iulius Town.

Sambata, 7 septembrie, in Atriumul Iulius Mall are loc si finala „Open Robotics Intelligent Grid”, unde vor fi organizate competitii  intre robotii construiti de elevi. Evenimentul incepe de la ora 11.30, iar accesul este gratuit. „Open Robotics Intelligent Grid” este o tabara de sase zile dedicata elevilor, in care sunt provocati sa construiasca roboti de la zero, pornind de la o tema de joc, iar „confruntarea finala” are loc in Iulius Town.

Te asteptam alaturi de cei dragi sa celebram impreuna cinci ani de Iulius Town, intr-o atmosfera efervescenta, plina de surprize, distractie si multe zambete, dar si surprize pe masura! (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply