Reglare de conturi intre doua clanuri tiganesti, pe o strada din Timisoara! Zece “combatanti” au fost retinuti de catre politisti

Mai multe echipaje ale Politiei si Jandarmeriei au intervenit, aseara, pe o strada din cartierul Fratelia, din Timisoara, pentru a aplana un scandal violent izbucnit intre doua clanuri de tigani. Totul ar fi pornit de la o cearta privind vanzarea unei case din zona, care s-a transformat rapid intr-o bataie generala cu bate, pumni si picioare.


La reglarea de conturi au luat parte, atat barbati, cat si femei din ambele clanuri, iar in urma violentelor stradale, trei persoane au ajuns la spital.

La data de 2 septembrie a.c., in jurul orei 19:55, politistii Sectiei 2 Urbane Timisoara au fost sesizati prin Serviciul de Urgenta 112 cu privire la faptul ca pe strada Martir Ioan Ciordas din municipiu, are loc un scandal intre mai multe persoane.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, respectiv pe fondul unor discutii contradictorii, intre mai multe persoane, barbati si femei, a izbucnit un conflict spontan, acestia lovindu-se reciproc. Trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale.

In urma interventiei fortelor de ordine, conflictul a fost aplanat de indata, la sediul politiei fiind conduse mai multe persoane in vederea audierilor, urmand ca la finalizarea acestora sub coordonarea procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara sa stabileasca intreaga situatie de fapt si sa se dispuna masurile legale. Facem precizarea ca alte persoane sau forte de ordine nu au fost ranite”, transmite IPJ Timis.

Oamenii legii au retinut nu mai putin de 10 persoane care au participat la scandal, fiind acuzate de tulburarea ordinii si linistii publice, dar si de loviri sau alte violente, urmand ca procurorul de caz sa decida daca impotriva acestora se impune luarea unor masuri preventive. (V.E.)

 

Leave a Reply