Valer Kovacs ii ataca din nou pe sefii din Politia Romana: “Daca as fi fost lasat sa patrulez cu motocicleta pe autostrada A1, accidentul in care a murit consulul Ungariei putea fi evitat”

Destituit din Politie la inceputul lunii august, in urma unei anchete disciplinare a IGPR, agentul Valer Kovacs continua sa se rafuiasca online cu fostii sai sefi, pe care-i acuza ca i-au luat tot: motocicleta, masina, uniforma. “Ce-o sa-mi mai luati?”, intreaba retoric fostul politist timisorean, anuntand ca daca va ajunge ministru de Interne va face curatenie in sistem si ii va aduce in fata justitiei pe toti cei care au comis abuzuri impotriva sa.


De altfel, pentru a sublinia faptul ca retragerea sa de pe Autostrada A1 a fost un abuz “criminal” din partea sefilor de la Brigada Autostrazi, Valer Kovacs avanseaza ideea ca accidentul tragic in care a murit consulul Ungariei la Bucuresti putea fi evitat, daca el ar fi fost lasat sa-si continue misiunile de patrulare.

“Nu m-ati lasat nici in patrulare sa ma duc! Pentru ca agentul Kovacs Valer daca era in patrulare cu motocicleta prevenea multe accidente. Pentru ca Kovacs Valer era politistul care facea, in medie, 500 de kilometri pe zi. Ati auzit bine… Cat un drum Timisoara – Bucuresti, eu il faceam intr-o zi de patrulare.

Prin prezenta mea activa in teren, evident ca preveneam multe accidente. Accidentul asta s-a intamplat datorita unei explozii la o anvelopa, la un camion. Am prezentat mai multe cazuri cand am retinut certificate de inmatriculare de la camioane sau remorci pentru anvelope foarte uzate.

Dar, Kovacs Valer nu mai are voie sa mai iasa din birou, ca nu cumva sa-si faca o poza cu cetateanul si sa o puna pe internet, ca Kovacs Valer a devenit o persoana de o notorietate maxima si domnul sef de brigada, domnul secretar de stat, este foarte iritat cand deschide internetul dimineata si, hop, ii apare Kovacs Valer in fata. Ii irita retina, sunetul… De ce?

Pentru ca ala cu linii pe umar a devenit cunoscut si respectat in societate si pe el, ditamai seful, nu-l cunoaste nimeni. Despre asta este vorba…”, a acuzat Valer Kovacs intr-un nou live postat pe TikTok.

Reamintim ca politistul timisorean, aparat de avocatul Valer Kovacs, a contestat decizia de destituire, iar in cazul unui raspuns negativ din partea sefilor din Politia Romana se va adresa istantei de judecata pentru a solicita anularea actului prin care a fost concediat si revenirea la vechiul loc de munca. (G.I.)

Leave a Reply