Alfred Simonis: „Voi renunta la presedintia Camerei Deputatilor! Las bucuros a treia pozitie la nivel national pentru prima pozitie in judetul Timis”

Liderul PSD Timis Alfred Simonis, presedinte interimar al Camerei Deputatilor, a anuntat ca, din 2 septembire, va renunta la aceasta demnitate parlamentara pentru a-si putea prelua functia castigata la alegerile din iunie 2024, cea de presedinte al Consiliului Judetean Timis.


”De, luni, 2 septembrie, voi renunta la presedintia Camerei Deputatilor, ma voi retrage, necandidand la alta pozitie din Parlamentul Romaniei. Am mai spus-o, las bucuros a treia pozitie la nivel national pentru prima pozitie in judetul Timis.

Spuneam inca din campania electorala ca nu voi renunta la functia de presedinte al CJ Timis, dupa ce voi fi ales, primul pas este sa renunt la vreo functie din Parlament, pentru ca ne apropiem incet de preluarea noii functii”, a declarat Alfred Simonis, joi, intr-o conferinta de presa.

El a multumit celor care i-au fost alaturi in perioada in care a condus Camera Deputatilor.

”A fost un an si jumatate in care am condus Camera Deputatilor. Le multumesc celor care au avut incredere in mine si mi-au fost alaturi”, a spus Simonis.

Alfred Simonis a mai afirmat ca a inceput o analiza la nivelul CJ Timis, institutie pe care urmeaza sa o conduca, dupa ce isi va prelua mandatul.

”Am inceput o analiza si o evaluare a angajatilor, a salariilor, va spun ca nu este o concurenta pentru zona privata. Ne dorim o eficientizare la nivelul CJT, vom face o verificare a societatilor, a departamentelor, astfel incat sa ne asiguram ca vom avea un organism mai suplu. Vreau sa reducem numarul de sefi si sa avem decizii eficiente implementate, astfel incat sa nu pierdem vremea de la Directie la Directie”, a spus Simonis.

Simonis a mai spus ca, cel mai probabil, Daniel Suciu va prelua interimatul la presedintia Camerei Deputatilor, insa decizia se va lua luni. (I.P.)

Leave a Reply