George Simion e in cautare de constructori! Apel de ultima ora pentru constructorii si dezvoltatorii imobiliari romani! (P)

La aproape doua luni de cand a fost lansat Planul Simion, presedintele AUR a dat startul inscrierilor in program pentru constructorii si dezvoltatorii imobiliari. George Simion face apel catre cei care vor sa lucreze alaturi de el sa intre pe site-ul Planului Simion si sa se inscrie.


„Ai o firma de constructii? Crezi in repornirea economiei prin Planul Simion? Poti construi pentru Romania de maine? Inscrie-te: https://planulsimion.ro/antreprenor.html, a postat liderul AUR pe pagina sa de Facebook.

„Din pacate, adversarii nostri politici si o buna parte din institutiile de presa au prezentat trunchiat acest plan, incercand din rasputeri sa duca in derizoriu ideea ca acesta este realizabil. Cu toate acestea, tinand cont de realitatea crunta, care ne arata ca milioane de romani traiesc la limita subzistentei in Romania anului 2024, iar piata imobiliara a explodat in ultimii ani, ducand la cresterea preturilor intr-un mod complet nejustificat, fac un apel la voi, dezvoltatorii imobiliari si constructorii de buna credinta din tara, sa veniti alaturi de mine si de AUR pentru a le demonstra tuturor ca acest plan nu doar ca este posibil, ci este si necesar pentru Romania”, a transmis George Simion, intr-un apel public.

„Statul trebuie sa sprijine sectorul antreprenorial cu politici publice care sa vizeze o reglementare inteligenta, o consultare sistematica cu organizatiile reprezentative, cresterea accesului la finantare, simplificarea procedurilor si debirocratizarea pentru micii intreprinzatori”, a subliniat presedintele AUR.

Acesta vine si cu o promisiune catre dezvoltatorii imobiliari: AUR va tine cont de sfaturile lor, nu doar atunci cand le va cere sprijinul.

Planul Simion pentru constructia a unui milion de apartamente in Romania poate sa fie realizat doar daca statul roman va invata, pentru prima oara dupa 34 de ani de haos administrativ, sa lucreze cu voi, nu impotriva voastra. Sa va asculte propunerile, nu doar sa va dicteze ce trebuie sa faceti si cate taxe aveti de platit.

Eu am de gand, daca voi fi ales Presedinte, sa schimb din temelii modul deficitar in care a fost condusa Romania pana in aceste momente, sa va intind o mana, nu doar sa intind mana pentru a va cere sprijinul. Multi vor spune ca este imposibil, multi vor continua sa atace acest Plan in lipsa unor argumente solide, pe care stim, atat eu, cat si voi, ca nu le pot aduce la masa.

Vor spune ca Presedintele tarii nu are prerogative pentru a-l realiza, ca preturile sunt mult prea joase pentru piata libera, ca voi, constructorii si dezvoltatorii, nu veti vrea nici in ruptul capului sa va rupeti din profitul generos pe care l-ati facut in ultimii ani”, a mai spus presedintele AUR, candidat la alegerile prezidentiale.

Liderul AUR a prezentat in urma cu aproape doua luni Planul Simion, care contine 200 de masuri, printre care si constructia a un milion de apartamente in urmatorii 10 ani, locuinte care sa fie vandute romanilor cu preturi accesibile, pornind de la 35 de mii de euro. (Lilian Scripnic, deputat AUR Galati)

Leave a Reply