VIDEO / Luptatorul de kickbox Alin Vacareanu, arestat preventiv pe 30 de zile dupa scandalul din sala de fitness Gym One 6 din Timisoara

Luptatorul de kickbox Alin Vacareanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa scandalul provocat in sala de fitness Gym One 6, din Timisoara. Desi sportivul a fost ranit in zona spatelui, de unul dintre agresori, care a folosit un briceag, Alin Vacareanu a fost retinut de politisti imediat dupa iesirea din spital, fiind acuzat ca a declansat scandalul din sala de fitness, unde se antreneaza mai multe VIP-uri din Timisoara, printre care judecatoarea Adriana Stoicescu si fratii Emil si Marius Cristescu.


De altfel, sala este deschis intr-un spatiu inchiriat de la Bega Grup, companie care apartine celebrilor frati din Timisoara.

“Admite propunerea de luare a masurii arestarii preventive formulata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in dosarul nr. 6832/P/2024. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Vacareanu Alin-Dorin, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de lovirea sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 07.08.2024 pana la data de 05.09.2024, inclusiv. Se emite mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Vacareanu Alin-Dorin. Respinge cererea formulata de inculpat, prin aparator, de luare a unei masuri preventive mai blande, ca nefondata”, se mentioneaza in Incheierea – masuri preventive (faza de UP) 87/2024 din 07.08.2024.

Cu singuranta, masura preventiva dispusa de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara a fost contestata. (V.E.)

Leave a Reply