Restrictionarea traficului rutier pe unele strazi din Timisoara, in vederea modernizarii retelei de apa si canalizare (P)

La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Timisoara a aprobat inchiderea sau, dupa caz, restrictionarea traficului rutier, in vederea executarii lucrarilor la obiectivele ”CL13: Executie retele de apa si canalizare, Timisoara Sud Lot 1” si ”CL12: Executie retele de apa si canalizare, Timisoara Nord Lot 2”, incepand cu data de 7.08.2024.


Astfel, circulatia rutiera va fi inchisa pe urmatoarele trasee si tronsoane, dupa cum urmeaza:

In perioada 07.08.2024 – 10.09.2024, pe strada Traian Lalescu, etapizat:

  • etapa I, tronsonul cuprins intre bulevardul Vasile Parvan si strada Ioan Curea, cu devierea traficului rutier pe strada Victor Babes;

  • etapa II, inchiderea parcajelor existente pe tronsonul cuprins intre strada Ioan Curea si strada Victor Babes.

In perioada 07.08.2024 – 30.09.2024, pe strada Muncii, se inchide sensul de mers dinspre strada Nicolae Andreescu spre strada Ardealului si se deviaza circulatia rutiera pe strada Martir Gogu Opre, respectiv in zona verde existenta pe strada Ardealul, tronsonul cuprins intre strada Martir Gogu Opre si strada Muncii.

In perioada 12.08.2024 – 07.09.2024, se restrictioneaza etapizat circulatia rutiera pe strada Gheorghe Adam, in zona intersectiei cu strada Lorena, pe timpul noptii, in intervalul orar 20:00 – 06:00. Se inchide traficul rutier pe strada Lorena, pe tronsonul cuprins intre strada Gheorghe Adam – strada Padurea Verde, in aceeasi perioada. Va fi permis accesul riveranilor.

Recomandam soferilor sa foloseasca rute alternative pe perioada desfasurarii lucrarilor. (Primaria Timisoara, Serviciul Comunicare)

Leave a Reply