Retro Parada Verii 2024 / Casa Ferch din Deta gazduieste un eveniment inedit (P)

Gulas preparat la ceaun, prajituri de casa si cafea. Ai putea spune ca e un brunch usor, insa atunci cand servesti aceste preparate in curtea unei case de poveste, inconjurat de zeci de masini istorice, totul devine un eveniment de neratat.


Casa Fecrh din Deta gazduieste sambata, 3 august 2024, de la ora 11, Retro Parada Verii 2024, o expozitie de vehicule istorice pe care trebuie neaparat sa le vedeti. “Pana in prezent s-au inscris 26 de participanti, dar ne asteptam ca pana sambata sa se mai inscrie inca cel putin 10, spune Ciprian Zaharia, organizator al evenimentului.

Vor fi masini din intregul Banat  – Arad, Hunedoara, Mehedinti si Timis, desigur. O aparitie inedita la eveniment va fi un motor cu atas din anii 60″, a divulgat acesta.

Gazdele expozitiei – proprietarii Casei Ferch din Deta – ei insisi pasionati colectionari de masini vechi, se implica in pregatirea evenimentului si anunta ca vor pregati tuturor participantilor un gulas traditional, prajituri de casa si cafea.

“Mesajul evenimentului nostru este ca oamenii sa vina si sa se bucure de frumusetea masinilor vechi, a vehicuolelor istorice, care au un alt aspect decat al celor aflate in traficul cotidian”, au transmis organizatorii, care va asteapta alaturi de ei.

In Casa Ferch din Deta a locuit Franz Ferch, verisor al renumitului pictor svab Franz Ferch. (I.P.)

Leave a Reply