Filme in aer liber pentru intreaga familie, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Primul weekend din luna august este dedicat intregii familii in Iulius Town, unde vor avea loc evenimente recreative, dar si creative. Astfel, Flight Cinema in My Town vine cu o editie speciala, cu filme pentru intreaga familie, iar atelierele de creatie ii asteapta si in acest final de saptamana pe prichindei cu o noua provocare, in Iulius Town.


Editia din acest weekend a Flight Cinema in My Town aduce pe ecranul din Iulius Gardens trei filme de familie. Proiectiile au loc vineri, sambata si duminica, 2 – 4 august 2024, de la ora 20, iar check-in-ul se face de la ora 19. Vineri, va rula „The Adventures of Pepper and Paula”, iar cei prezenti vor „merge” alaturi de tanara protagonista si prietenul ei cel mai bun, un catel, in mai multe aventuri haioase.

„The King’s Daughter” se va vedea sambata, cand cei prezenti in Iulius Gardens vor afla povestea personajului regelui Lodovic al XIV-lea, care captureaza o sirena si ii fura toata puterea. Iar duminica, va invitam alaturi de cei mici sa va bucurati impreuna de „Patrula Catelusilor”.

Sambata, in zona Intersport din Iulius Mall, ii asteptam pe copii sa isi lase libere creativitatea si imaginatia. De la ora 11, pana la 14, acestia vor realiza palarii de soare, pe care le pot personaliza cu markere colorate. In cadrul Atelierelor de Creatie au loc si sesiuni de facepainting, astfel ca fiecare participant se poate „transforma” in eroul sau personajul sau preferat.

Participarea la ambele evenimente este gratuita. (Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply