Milionarul Georgica Cornu, facut praf de Marina Almasan! “A fentat institutiile statului pentru a scapa de puscarie. Mila m-a facut sa-i raman alaturi”

Meciul de „box” verbal dintre vedeta TV Marina Almasan si milionarul banatean Georgica Cornu continua pe retelele de socializare, fiecare dintre cei doi fosti amorezi incercand sa obtina un knockout.


Astfel, dupa ce Cornu a dezvaluit ca i-a dat Marinei 200.000 de euro pentru a scapa de fostul sot, Victor Socaciu, a venit randul realizatoarei de la TVR sa riposteze dur.

Un om care a fentat institutiile statului pentru a scapa de puscarie nu avea cum sa nu incerce sa prosteasca si jurnalistii ce incearca sa se dumireasca ce se ascunde, de fapt, in spatele despartirii noastre.

Profitand de discretia mea si de refuzul meu de a face public cosmarul unei relatii, il vad, siderata, perorand continuu aberatii si minciuni, pe toate canalele media, descoperindu-si brusc dorinta de publicitate. A incerca sa te dai „fata mare” si un indragostit „neinteles”, care-si „agreseaza” iubita doar cu flori, cand stii bine ca ai in urma ta munti de dovezi jenante ale unui grobianism feroce, care a pus-o pe fuga si pe precedenta ta sotie, este inca o dovada a unui caracter despre care eu, deocamdata, inca tac”, a scris Marina Almasan pe contul de Facebook.

Marina Almasan continua mesajul si explica ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si fostul partener de-a lungul anilor. „Dupa incercari disperate de a ma separa, in ultimii 5-6 ani, esuate intr-o mare de santajuri si amenintari (toate dovedibile: eu nu prostesc presa, caci fac parte din ea!), am luat, in sfarsit, in acest an, cu pretul securitatii mele, taurul de coarne. Nu voi publica (INCA!) halucinantele noastre conversatii din ultimii ani (ii multumesc tatalui meu ca m-a invatat sa pastrez intotdeauna corespondenta cu persoane periculoase).

Sunt atat de josnice si de vulgare, atat de grave, incat pastrez deocamdata accesul la ele doar pentru avocat si cativa oameni apropiati. Despartirea de acest om, langa care n-am locuit efectiv nici un an, pus cap la cap, trebuia sa aiba loc inca din primele luni (2012), insa mila si omenia m-au facut sa-i raman alaturi in tot timpul prabusirii sale profesionale si umane, asumandu-mi riscul distrugerii propriei imagini atunci cand era plimbat in catuse prin fata intregii tari. Nu mi-am imaginat, in acele momente, ca problemele sale cu legea vor dura atatia ani.

Cand ele au inceput sa se incheie (nu ma intrebati cum), atunci am inceput si eu sa ma rup, considerand ca mi-am facut datoria de prieten. Insa groaza si teroarea, incercarea mea de a masca totul in public, pentru a nu-mi „omori” parintii cu zile, au facut sa nu reusesc decat acum. Am vrut sa ma despart in liniste, civilizat, lucru declarat si in comunicatul meu decent, facut public cu cateva luni in urma. N-a fost chip; prin urmare, asist siderata la sarabanda minciunilor si calomniilor pe care acest om (antrenat de lupta sa cu justitia) le varsa pe la diferite televiziuni, prostind populatia cu pretinsa sa iubire neimpartasita”, mai spune prezentatoarea TV.

Vedeta de la TVR a tinut sa precizeze ca are cateva dovezi „cutremuratoare” la adresa lui Georgica Cornu, pe care inca nu vrea sa le faca publice. „Decenta, prietenii si avocatul stralucit care mi-a sarit in ajutor ma retin deocamdata de la a iesi public cu acele dovezi cutremuratoare. Dar timpul inca nu e pierdut. NOTA: Fac aceasta postare, dupa ce prietenii mi-au trimis ultimele lui iesiri la televizor, care m-au oripilat pur si simplu”, a incheiat vedeta. (E.T.)

Leave a Reply