Incendiu la un bloc cu zece etaje din Arad! 19 locatari au fost evacuati, iar o femeie de 72 de ani a ajuns la spital intoxicata cu fum

Un incendiu a izbucnit, duminica, 28 iulie, intr-un apartament situat la etajul 8 al unui bloc cu zece etaje din municipiul Arad, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. O femeie de 72 de ani a fost transportata la spital cu intoxicatie cu fum. Alte 19 persoane au fost evacuate de pompieri sau au iesit singure din imobil.


Incendiul a izbucnit la un apartament din municipiul Arad, pe strada Predeal. Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere, o autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi, descarcerare usoara si doua ambulante SMURD.

”La sosirea echipajelor de interventie incendiul se manifesta la nivelul bucatariei apartamentului situat la etajul 8/10, cu degajari de fum. In interiorul locuintei a fost identificata o victima, o femeie in varsta aproximativ 72 ani. Victima a fost preluata de echipajul medical SMURD Terapie Intensiva Mobila si transportata la spital, aceasta fiind constienta si cooperanta, prezentand o usoara intoxicatie cu fum”, a transmis ISU Arad.

Totodata, pompierii au evacuat 12 persoane din bloc. Alte 7 persoane s-au autoevacuat in conditii de siguranta.

Incendiul a fost localizat si lichidat. Pompierii actioneaza pentru indepartarea efectelor negative ale incendiului si stabilirea cauzei probabilele de producere a acestuia. (V.E.)

Leave a Reply