Piata de la miezul noptii, Midnight Market, inca o seara de succes marca Piete24 Timisoara si Universitatea de Stiintele Vietii

A doua editie a Pietei de la miezul noptii, “Midnight Market”, organizata de Piete24 impreuna cu Universitatea de Stiintele Vietii “Regele Mihai I” din Timisoara, sambata, 13 iulie 2024, de la orele 19, a fost un eveniment special destinat iubitorilor de cumparaturi nocturne, de produse artizanale locale, de bunatati proaspete, muzica, divertisment, toate intr-o ambianta din visul unei nopti de vara.


Participarea la “Midnight Market” a oferit vizitatorilor ocazia de a sprijini producatorii locali si micile afaceri locale intr-un cadru placut si relaxant.

A fost un eveniment ideal pentru cei care au dorit sa experimenteze o alta latura a cumparaturilor si sa se bucure de o seara speciala alaturi de prieteni si familie.

Editia din acest an a adus si noutati in randul vizitatorilor precum o Statuie Vivanta, un mester opincar din zona Fagetului si alte surprize.

MidnightMarket, cu decoratiunile si atmosfera fascinanta, a adus in atentia publicului pe langa muzica traditionala, dansuri populare si cantece sarbesti indragite de banateni, puse in scena de prof. dr. Ingrid Nicolaescu, Mircea N. Cartisorean si Ansamblul Fageteana, din orasul Faget.

Ne bucuram ca si de aceasta data, a fost un eveniment de succes, cu multa voie buna, multi vizitatori de toate varstele, experiente culinare traditionale si nu numai.

Am avut producatori locali cu legume, fructe, flori, dar si branzeturi, preparate apicole si nelipsitii artizani care au adus cu ei mici opere de arta, incepand cu articole vestimentare, tocatoare de lemn, lumanari handmade, uleiuri esentiale si multe alte produse extraordinare, unicate as spune.

MidnightMarket nu se va opri aici cu siguranta va continua in toamna cu editia a III-a. (Piete24, Catalina Jahn)

Leave a Reply