CCIA Timis, invitata in Republica Moldova cu o delegatie de afaceri (P)

La inceputul acestei saptamani, presedinta CCIA Timis, Florica Chirita, a primit vizita Tatianei Anatol Dubitkaia, viceprimar al Primariei Municipiului Balti din Republica Moldova, dar si purtator al mesajului presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova.


Domnia sa a fost insotita de Consulul Republicii Moldova la Timisoara, prof.univ.dr. Silviu Sofronie. Scopul principal al intalnirii a fost prezentarea unei serii de evenimente de mare anvergura care vor avea loc in cursul lunii octombrie a.c., la Balti si Chisinau, si lansarea invitatiei catre CCIAT de a organiza o misiune economica cu acest prilej.

Astfel, in data de 2 octombrie, in coordonarea Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova, in parteneriat cu Primaria Municipiului Balti, se va organiza un Forum de Afaceri Republica Moldova-Romania, eveniment dublat de participarea la deschiderea celei de-a 30-a editii a CONSUM EXPO si la o cina festiva.

In cea de-a doua zi, 3 octombrie, firmele timisene vor participa, la Chisinau, la deschiderea PRO-INDUSTRIA, unde sunt asteptati inalti oficiali ai Presedintiei Republicii Moldova si ai administratiei publice centrale si locale.

Totodata, presedintii CCIA Timis si CCI a Republicii Moldova vor semna un protocol de colaborare, document-cadru care stabileste conditiile unui parteneriat eficient si viabil destinat promovarii si dezvoltarii relatiilor intre cele doua comunitati de afaceri.

Misiunea economica se va incheia cu vizita la Combinatul de Vinuri CRICOVA, un complex subteran unic, cunoscut in intreaga lume pentru labirinturile sale imense si pentru vinurile sale excelente.

Va multumesc pentru vizita si pentru invitatia de a organiza o misiune economica timiseana, cunoscand interesul multor companii membre ale CCIAT, si nu numai, de a dezvolta afaceri cu parteneri din Republica Moldova. Vom lansa invitatia catre firme si vom fi prezenti la toate aceste evenimente remarcabile.

Totodata, suntem onorati de invitatia conducerii camerei de comert nationale de a semna un protocol de colaborare, ce ne va oferi posibilitatea de strange relatiile inter-institutionale si de a stabili o agenda de evenimente in beneficiul firmelor noastre“, a declarat presedinta CCIA Timis, la finalul intalnirii.


Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, 0256-490771, e-mail: office@cciat.ro, Stana Stoianov, director Dept. Relatii cu Mediul de Afaceri.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply