In Timis nu functioneaza nicio tabara scolara! “Nu s-au alocat fonduri pentru lucrari si reparatii de intretinere”, spune seful DJST Timis

Desi in Timis sunt cinci tabere scolare, niciuna nu mai functioneaza in acest moment, anunta Agentia de presa Rador, care citeaza Radio Timisoara. In plus, unitatile de cazare din taberele timisene au fost deconectate si de la utilitati, pentru ca starea lor este una dezastruoasa si necesita investitii urgente.


Cele cinci tabere pe care le avem in inventar, nu mai putem spune ca sunt administrate pentru ca sunt deconectate de la utilitati, de la curent electric. Primele doua, Cheveresu Mare si Poieni Strambu au fost deconectate de la curentul electric de la 1 ianuarie 2023.

Ce a mai ramas functional din tot patrimoniul nostru este baza turistica din Timisoara, care ofera zece camereD pentru sportivi si tineri care participa la evenimente de profil in Timisoara.

Tot asa, nici in 2023, nici in 2024 nu s-au alocat fonduri pentru lucrari si reparatii de intretinere, motiv pentru care taberele sunt inchise”, spune seful Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Timis, Aurel Cotarca.

Consiliul Judetean Timis a solicitat inca din 2018 preluarea taberelor scolare, pentru care ar putea sa acceseze fonduri europene din Programul Regional Vest al ADR. Pana acum acest transfer nu s-a facut. (I.P.)

One thought on “In Timis nu functioneaza nicio tabara scolara! “Nu s-au alocat fonduri pentru lucrari si reparatii de intretinere”, spune seful DJST Timis

  1. E bine că CJ s-a luat la întrecere cu Primăria TM la organizarea de manifestări culturale! Cu ăia mici, ne mai gândim: îi spălăm sau facem alții!

Leave a Reply