EXPO Mobila Timisoara, la a doua editie 2024 / Vor fi prezenti cu standuri constructori de case si dezvoltatori imobiliari (P)

In perioada 27 – 30 iunie 2024, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timisorean la cea de-a doua editie din acest an a expozitiei nationale dedicata industriei mobilei,  EXPO Mobila Timisoara, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.


EXPO Mobila Timisoara se adreseaza atat celor care doresc sa-si achizitioneze piese de mobilier cat si firmelor contractante.

Editia prezenta reuneste 20 de companii – producatori romani din Timisoara si judetul Timis, Arad, Satu Mare, Radauti si Alba- Iulia, alaturi de importatori recunoscuti din domeniu, interesati sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

Dintre expozanti, 50% sunt clienti fideli ai  EXPO Mobila Timisoara, iar 50% sunt producatori de mobila si artizani in modelarea lemnului, prezenti pentru prima oara.

Vor fi expuse spre vanzare diferite piese de mobilier, multe dintre acestea unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilitati de decorare, pe prezentarea si achizitionarea de paturi si saltele cu functionalitati mult imbunatatite pentru a asigura un somn odihnitor cat si o multitudine de modele de canapele in tendintele anului, alaturi de multe alte produse, cum ar fi: panouri decorative perete, lambriuri de podea, decoratiuni, piese de mobilier cu istorie, piese si obiecte mici de lemn etc.

Totodata, vor fi prezenti cu standuri constructori de case si dezvoltatori imobiliari.

Caracteristicile anului 2024 in materie de mobilier, texturi sau decoratiuni pot fi rezumate in cateva cuvinte: minimalist echilibrat, paleta de culori calde, tehnologii inteligente, textile luxoase si confortabile, legatura cu natura, sustenabilitate, eco-responsabilitate. (CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply