Compania Drumuri si Poduri Banat bifeaza lucrari in avans (P)

Portiuni de drum importante pentru infrastructura rutiera a regiunii au fost reparate si predate in avans de catre reprezentantii companiei Drumuri si Poduri Banat, in cadrul unor contracte in derulare. Este vorba despre DN 68 – Caransebes – Hateg, tronsonul Otelul Rosu, si portiuni de pe autostrada A1 Nadlac – Margina – limita de judet Sibiu.


Astfel, cu cateva zile inainte de termenul stabilit prin contract, Compania Drumuri si Poduri Banat (DPB) a finalizat lucrarile de frezare si asternere covor asfaltic pe DN 68 – Caransebes – Hateg, tronsonul Otelul Rosu, acesta fiind, practic, drumul national care leaga Caransebesul de Hateg-Hunedoara.

Cu doua echipe dedicate lucrarilor de asfaltare si una celei de frezare, compania a dus la capat lucrarile care au vizat imbunatatirea conditiilor de trafic si este dedicata sa continue in acelasi ritm.

Suprafata totala aflata in lucru a fost de 105.000 mp, cu o valoare a lucrarilor de 12.200.000 lei.

In acelasi ritm, compania Drumuri si Poduri Banat (DPB) a finalizat si lucrarile de intretinere si reparatii pe autostrada A1 Nadlac – Margina – limita de judet Sibiu. Tot inainte de termenul contractual au fost finalizate si lucrarile de intretinere curenta pe timp de vara a partii carosabile, acostamente, benzi de urgenta si benzi de incadrare pe sectoarele de drum de pe Autostrada A1 portiunile Remetea Mare – Nadlac, A1 Ilia – Remeta si A1 Cunta – Ilia. Suprafata totala a lucrarilor a fost de 66.500 mp, fiind vizate tasari, plombari si eliminari gropi, iar valoare lucrarilor este de 14.320.000 lei.

Pana in prezent DPB a finalizat zeci de lucrari, in valoare de peste 35 milioane euro. (CDP)

Leave a Reply