Merita vazut impreuna! Traieste emotia competitiei si vino in Iulius Town Timisoara pentru a sustine nationala Romaniei la Euro 2024! (P)

Euro 2024 se vede in Iulius Town! Fanii „sportului rege”, dar si pasionatii de experiente unice sunt asteptati in Iulius Town sa vada meciurile din cadrul Euro 2024 si sa sustina echipa Romaniei. Poti viziona performantele echipelor, traind cu intensitate fiecare moment de pe terasa food court-ului Iulius Mall, unde am pregatit o zona speciala pentru tine si prietenii tai.


O luna intreaga plina de spectacolul fotbalului, de distractie si adrenalina, chiar in Iulius Town, in fata unui ecran gigant, care va surprinde jucatorii in actiune si cele mai captivante „faze” ale meciurilor.

Incepand de vineri, 14 iunie, si pana duminica, 14 iulie, terasa exterioara din zona food court-ului din Iulius Mall este animata de bucuria fotbalului si de emotia competitiei. Iti va face placere sa stai aici, pentru ca vei avea parte de bean bag-uri, racoritoare si snacks-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

Nu uita ca Iulius Town insoteste fiecare seara cu momente de divertisment, iar, in pauzele dintre meciuri, poti castiga premii surpriza. Iar pentru a te convinge ca „merita vazut impreuna”, acceseaza filmuletul postat de Iulius Town!

Fii pregatit pentru o atmosfera plina de emotii si vino sa iti sustii echipa preferata la Euro 2024! Sponsorii evenimentului sunt: Coca Cola, Takis, Hisense, Gorenje. (Iulius Town, Consuela Dobos)

Leave a Reply