Milionarul care promite ca va construi un pod nou peste Bega, la Utvin, si-a lansat candidatura pentru Primaria Sanmihaiu Roman

Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primaria Sanmihaiu Roman, s-a lansat, oficial, in cursa pentru fotoliul de primar al comunei pe teritoriul careia se afla mediatizata ecluza de pe Bega. La evenimentul electoral care a avut loc duminica, 2 iunie, i-au fost alaturi oameni dragi, printre care Nicu Bitea si Alin Popoviciu, parte din echipa cu care Trifan vrea sa-si invinga adversarii de la alegerile locale din 9 iunie, precum si numerosi sustinatori care continua sa creada, chiar si la a treia incercare, ca Nicolae Trifan ar fi un primar bun pentru comuna lor.


”Tuturor, le multumesc din suflet pentru sprijinul oferit!”, a fost mesajul de inceput al candidatului Nicolae Trifan.

In timpul evenimentului, Nicolae Trifan a prezentat programul cu care a venit in fata locuitorilor din comuna Sanmihaiu Roman.

Nu sunt doar vorbe goale, ci am pus la punct, alaturi de echipa mea de profesionisti, proiecte importante care pot fi realizate cu brio, atat timp cat primaria este condusa de oameni cu viziune si implicati, care iubesc aceste locuri.

Sunt proiecte care vor schimba in bine fata comunei noastre dragi: de la asfaltarea tuturor strazilor si introducerea gazului si a canalizarii peste tot, oferirea de terenuri pentru tineri, atragerea unor investitori mari si pana la realizarea unor unitati de invatamant moderne, parcuri sau locuri de joaca decente”, a explicat Trifan.

”Unitate – acesta este cuvantul potrivit care sa descrie evenimentul de duminica, dar si viziunea noastra pentru urmatorii ani. Sanmihaiu Roman, Utvin si Sanmihaiu German vor avea parte de un viitor mai bun doar daca vom fi uniti si vom lupta impreuna pentru o comuna moderna.

Pe 9 iunie, aveti incredere in mine!”, este mesajul lui Nicolae Trifan. (Mara Ion)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply