ADVERTORIAL / Sava Stoian, candidatul PSD la Primaria Saravale: Nevoile cetatenilor au fost mereu pe primul loc (P)

Domnule Stoian, ati hotarat sa candidati pentru un nou mandat al comunei Saravale. Ce v-a facut sa luati aceasta decizie?


Candidez pentru un nou mandat la functia de primar al comunei Saravale deoarece consider ca pot duce mai departe procesul de dezvoltare inceput in urma cu multi ani. Am avut intoteauna grija ca nevoile cetatenilor sa fie pe primul loc, pentru ca actiunile mele au fost ghidate de dorinta de a le oferi un trai mai bun si o comuna moderna.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

O parte din obiectivele incluse in programul pentru viitorul mandat sunt reabilitarea si modernizarea strazilor in comuna Saravale- prin Programul Anghel saligny, construirea si dezvoltarea unei retele pilot de scoli verzi – avem prevazuta construirea unei cladiri noi in curtea scolii, dotarea cu mobilier, material didactic si echipamente digitale la Scoala Gimnaziala Saravale si Gradinita cu Program Normal Saravale, sisteme integrate de colectare si valorificare a gunoiului de grajd – construirea unei platforme unde cetatenii vor duce gunoiul de grajd, iar dupa formarea compostului acesta va fi distribuit agricultorilor pentru fertilizarea terenurilor, realizarea trotuarelor din pavaj pe strazile unde nu avem alei pietonale, eficientizare energetica si termica a cladirii existente a Scolii Gimnaziale Saravale – inlocuirea sistemului de incalzire si invelirea cladirii.

Cum vedeti colaborarea cu Consiliul Judetean Timis, institutie pentru presedintia caruia candideaza liderul partidului dumneavostra, Alfred Simonis?

Colaborarea intre primarii si Consiliul Judetean Timis este obligatorie, altfel nu ne putem astepta ca judetul nostru sa se dezvolte. Rolul CJ Timis este sa vina in sprijinul U.A.T.-urilor, sa le ofere ajutor concret in procesul de dezvoltare. Pe domnul Alfred Simonis il cunosc foarte bine si am vazut ca a ajutat multe primarii, din postura de presedinte al Camerei Deputatilor. Cu siguranta, domnul Alfred Simonis,  din viitoarea sa postura, de presedinte al Consiliului Judetean Timis, ne va putea sprijini si mai mult proiectele pe care dorim sa le implementam in comuna Saravale.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana Timis

Executat de SC Best Media Investigation SRL Timisoara

CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Leave a Reply