King Crab din Norvegia, homari albastri din Franta, dar si alte specialitati aduse special din Grecia sunt deliciile de care s-au bucurat peste 35.000 de timisoreni, in prima luna de la inaugurarea celui mai nou restaurant din Iulius Town. Taverna Racilor este o locatie cu specific pescaresc, recunoscuta la nivel national, devenind un adevarat fenomen printre iubitorii fructelor de mare si nu numai. Vino in Iulius Town si descopera experienta inedita pe care o propune Taverna Racilor!
Prima locatie Taverna Racilor din vestul tarii s-a inaugurat in proiectul mixed-use Iulius Town. Restaurantul dispune de 350 de locuri in interior, unde clientii se pot bucura de preparatele gatite de chefi cu experienta, iar terasa cu vedere spre Iulius Gardens poate acomoda 180 de persoane.
De la inaugurare, peste 35.000 de timisoreni s-au bucurat de experienta oferita de Taverna Racilor, iar printre preparatele preferate de acestia se afla: caracatita si fritto misto. In meniu se regasesc, de asemenea, sushi, stridii, creveti, calamari, scoici, pui de balta, supa de fructe de mare si multe alte delicii. Printre specialitati se numara si: rapane in sos de vin, calamar intreg umplut cu creveti, calamar la gratar si homar pe pat de spaghete. In acelasi timp, pofticiosii pot incerca platouri complexe, ce cuprind o diversitate de preparate, testand astfel gusturi si arome inedite.
Meniul pentru racoritoare cuprinde preparate pe baza de cafea si diverse bauturi calde, soft drinks, diverse cocktail-uri, dar si vinuri din podgorii din Romania, Franta si Italia, perfecte de servit alaturi de fructele de mare.
Pe langa experienta culinara, clientii au parte si de o atmosfera speciala, intr-o locatie cu un design modern si influente industriale. Locatia dispune si de bazine cu King Crab adusi din Norvegia si homari albastri din Franta.
Vino sa te bucuri de o experienta speciala, la Taverna Racilor din Iulius Town! (I.P.)