PE SURSE. Consilier local PNL din paradisul imobiliar Giroc, dosar penal pentru conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate

Tamponare usoara, in seara zilei de 10 aprilie 2021, pe strada Nicolae Firu din localitatea Chisoda, la doi pasi de Timisoara. In jurul orelor 21, mai multi locuitori au fost scosi din case de cateva bubuituri in serie.


Nimic paranormal, un sofer aflat la volan intr-o avansata stare de ebrietate tocmai avariase patru masini parcate regulamentar pe marginea soselei.

La fata locului si-a facut aparitia, la scurt timp, si un echipaj de politie, care patrula prin zona. Mare le-a fost mirarea oamenilor legii cand au aflat cu cine au de-a face: Alexandru Gheorghe Tirla, consilier local in Giroc, din partea PNL-ului.

Inainte ca la locul incidentului sa ajubga si Dan Vartosu, viceprimarul Girocului, politistii i-au solicitat soferului sa sufle in etilotest, iar rezultatul afisat pe ecranul aparatului verificat metrologic a fost de 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat, ceea ce inseamna o valoare dubla a cantitatii de alcool din sange, dupa prelevarea probelor biologice.

In urma acestui incident, consilierului Alexandru Tirla, membru in Comisia pentru dezvoltare urbanistica, amenajarea teritoriului si patrimoniului, administrarea domeniului public si privat. i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile si i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Reprezentantii IPJ Timis au confirmat, neoficial, aceasta informatie… Primarul Ionel Toma a refuzat sa comenteze acest incident, mai cu seama ca, potrivit unor informatii de ultima ora, consilierul in discutie ar mai fi protagonistul unei cercetari penale, iar paradisul imobiliar din Giroc nu se poate dezvolta fara avizele celebrei comisii de dezvoltare urbanistica. Vom reveni. (V.E.)

Leave a Reply